Doi scandalagii, care au amenințat un polițist în urmă cu doi ani, au ajuns după gratii

furt magazin

Au ajuns la închisoare după ce au făcut scandal și au agresat un polițist din Timiș aflat în timpul serviciului. Vorbim despre doi bărbați de 21 și 38 de ani, care în 2013 au făcut scandal într-un bar și l-au agresat pe polițistul care a fost trimis să intervină.

Polițiștii au pus în executare zilele trecute mandatul emis de magistrații Judecătoriei Timișoara. Astfel, cei doi scandalagii sunt condamnați la 9, respectiv 8 luni de pedeapsă privativă de libertate pentru comiterea infracțiunilor de ultraj și amenințare.

Vă reamintim că întâmplarea s-a petrecut în iunie 2013 într-un bar din comuna Săcălaz. Doi indivizi băuți bine au început să facă scandal și l-au amenințat pe patron, care a încercat să îi liniștească. Acesta a chemat imediat poliția, însă scandalul a degenerat. Cei doi au l-au agresat pe polițistul trimis să intervină.

Atunci s-au ales cu dosare penale, iar acum sunt condamnați la pedepse cu închisoarea. Aceștia au fost introduși în Penitenciarul Timișoara pentru executarea pedepsei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here