Domeniul IT din Timișoara, reunit la Banat IT Autumn Barbeque / FOTO

Peste o mie de persoane care lucrează în domeniul IT au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Banat IT Autumn Barbeque. Evenimentul organizat de United Business Center, parte din ansamblul mixt Iulius Town, respectiv de Asociația Banat IT, a ajuns anul acesta la a VI-a ediție.

Banat IT Autumn Barbeque s-a desfășurat, unde altundeva, decât în parcul Iulius Gardens. A fost o întâlnire informală de networking a persoanelor active din industria IT locală, dar și a celor din arii de activitate conexe. În 2019, ediția a beneficiat de un interes deosebit din partea comunității ce actitează în domeniul tehnologiei informației. Peste 150 de companii, nu doar din clădirile de birouri United Business Center, dar și din alte zone ale orașului, au fost reprezentate la eveniment.

Au fost numeroase momente artistice și activități interactive. Atmosfera a fost asigurată de DJ și de trupa JazzyBIT, dar și de concursurile cu premii, competiții amuzante, un mini teren de golf sau delicii culinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here