Eleganţa, stilul şi rafinamentul au acum o nouă casă: Valerie Boutique (P)

Eleganţa , stilul şi rafinamentul au acum o nouă casă: Valerie Boutique. Rochii de seară pentru petreceri extravagante, bijuterii și accesorii de lux și pantofi unicați… Toate acestea le puteți găsi la cel mai nou magazin deschis în cadrul centrului comercial Iulius Mall.

O firmă membră a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timis, Valerie Boutique, a inaugurat ieri cel de-al doilea magazin în Timișoara. Deschiderea acestuia s-a făcut în prezenţa reprezentanţilor Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş.“Suntem mândri că ne aflam aici. Am fost invitați la deschiderea celui de-al doilea magazin. Ne bucurăm că această firmă a reușit să aducă branduri din întreaga lume. Dacă până acum spuneam că, comerțul internațional reprezintă 70% intracomunitar, iată că astăzi suntem într-o firmă în care procentul se diminuează intracomunitar în favoarea celui extracomunitar. Aceste rochițe sunt aduse din afara Europei”, spune directorul CCIAT, Florica Chiriță.

pantofi

Rochiile au un design extravagant, sunt create chiar și pentru cele mai exigente cliente.“Am încercat să aducem cu acest magazin un plus de imagine pentru toate doamnele și domnișoarele cu creații internaționale, cu branduri extracomunitare, care într-adevăr nu se găsesc în țară. Avem rochii de seară, pentru toate evenimentele, cocktailuri, accesorii, bijuterii, pantofi  și tot ce are nevoie o doamnă ca să arate într-o seară de vis”, spune Larisa Ivan, managerul magazinului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here