Percheziții la traficanții de țigări. Opt bărbați duși la audieri

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, în cooperare cu jandarmii mehedinţeni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Severin, au efectuat ieri opt percheziţii domiciliare, într-un dosar de contrabandă.

Opt persoane sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal, în urma percheziţiilor fiind confiscate peste 1.000 pachete ţigări. Percheziţiile, la care au participat şi jandarmi din cadrul I.J.J. Mehedinţi, au avut ca obiect săvârşirea, de către 8 cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 26 şi 65 de ani, toţi domiciliaţi pe raza judeţului Mehedinţi, a infracţiunii de deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile.

În urma percheziţiilor au fost descoperite şi confiscate 1.007 pachete cu ţigări netimbrate, mărcile Ashima, Merilyn  şi Marble în valoare de 12.000 de lei.

Persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete şi colectarea, deţinerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here