Elevi de nota zece recompensați în cadrul Galei Excelenţei Timişorene

A fost premiată performanţa în cele mai importante domenii ale vieţii sociale, în educaţie, cercetare, cultură şi artă. Vorbim despre Gala Excelenţei Timişorene, un eveniment tradiţional anual, dedicat timişorenilor care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în diferite domenii de activitate. Manifestarea este organizată de Primăria Municipiului Timişoara şi finanţată de Consiliul Local Timişoara.

Astăzi, de la ora 10, în sala de concerte a Filarmonicii ,,Banatul’’ din Timișoara a fost organizată festivitatea de acordare de premii şi diplome pentru elevii claselor V-XII, care au obținut media 10 la învățătură în anul şcolar 2015-2016. În cadrul Galei au mai fost premiate corul de copii „Cantanti” și corul de voci egale „Lebedele”, care au susţinut și o reprezentație artistică.

Festivitatea a fost deschisă de primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care a felicitat copiii şi profesorii pentru performanţele obţinute şi le-a spus că fac cinste oraşului lor, după care viceprimarul Dan Diaconu a înmânat premiile.

Luni, 12 decembrie, de la ora 12, în sala de cenaclu a filialei Timişoara a Uniunii Scriitorilor din România, vor fi premiate operele literare pentru anul editorial. Miercuri, 14 decembrie, de la ora 13, în Sala de Consiliu a Primăriei municipiului Timișoara vor fi decernate diplome şi premii elevilor merituoşi care au obţinut nota 10 la examenul de Bacalaureat, olimpicilor internaţionali şi profesorilor lor coordonatori.Tot în 14 decembrie, în amfiteatrul Alexandru Rogojan al Universităţii Politehnica, bd. V. Pârvan nr. 2 corp D, vor fi premiaţi studenţii şi tinerii cercetători din mediul universitar timişorean, care s-au remarcat pe parcursul anului 2016 prin rezultate excepţionale.

Finalul Galei Excelenţei va fi în 15 decembrie, la ora 13, în sala de consiliu a Primăriei municipiului Timișoara, unde vor fi premiați artiștii timișoreni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here