Elevi și profesori recompensați pentru excelența în educație în cadrul festivității Pro Juventute

Sute de elevi și profesori de la școlile din Timișoara vor fi recompensați în cadrul festivității Pro Juventute. Autoritățile vor premia performanţa în educaţie, cultură şi artă.

Vorbim despre Pro Juventute, un eveniment tradiţional anual, dedicat timişorenilor care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în diferite domenii de activitate. În cadrul manifestării Pro Juventute 2016 vor fi premiaţi 65 de elevi şi 60 de profesori, care primesc plachetă, diplomă și sume de bani. Bugetul total alocat pentru elevi este de 124.100 lei, iar pentru profesori – de 106.525 lei.

Anual, în luna decembrie, Consiliul Județean Timiș organizează evenimentul intitulat Pro Juventute, în semn de recunoaştere a rezultatelor deosebite ale elevilor și profesorilor  acestora în diferite domenii de învăţământ. Festivitatea de premiere Pro Juventute 2016 va avea loc mâine, cu începere de la ora 14.00, în Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ.

Premiile sunt atribuite de instituția administrației județene, pe baza informaţiilor furnizate de Inspectoratul Şcolar Județean Timiş. Conform Regulamentului de organizare, Pro Juventute are două secțiuni, prima este dedicată obținerii de rezultate excepţionale la olimpiade şi concursuri internaţionale, iar cea de-a doua, la olimpiade și concursuri naţionale.

(Foto: Sursadevest.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here