Elevii din Timiș au trecut cu brio de prima probă la Bac! Au fost însă, cinci eliminați

Elevii de liceu din Timiș sunt experimentați la Limba Română! Rezultate finale la prima probă a examenului de Bacalaureat au fost făcute publice, iar cei mai mulți dintre candidați au obținut cel mai bun calificativ.

La nivelul județului Timiș, la prima probă s-au înscris 3530 de elevi, 87 dintre aceștia nu s-au prezentat la testare, iar cinci dintre candidați au fost eliminați. Aceștia din urmă nu mai au voie să se prezinte la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

În urma primei probe, 9,1% din elevii evaluați au obținut calificativul mediu, 24% au fost notați cu calificativul avansat, în timp ce experimentați sunt 66,9% dintre elevii evaluați.

Examenul de Bacalaureat continuă astăzi cu proba orală la limba maternă. De mâine însă, începe evaluarea competențelor digitale. Proba se va desfășura și săptămâna viitoare, luni și marți. Tot săptămâna viitoare, în periaoda 14-16 iunie, candidații vor susține ultima probă orală, la o limbă străină.  După care din data de 26 iunie încep probele scrise. Rezultatele finale vor fi afișate în data de 10 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here