Trei zile au mai rămas până la cel mai așteptat spectacol aerian din vestul ţării! Evenimentul organizat de Aeroportul Internaţional Timişoara se află la a IV-a ediţie şi va avea loc sâmbătă seara de la ora 19.00.

Publicul spectator va avea partea de o mulţime de surprize. Timișorenii vor putea admira la apusul soarelui măiestria piloţilor de la Forţele Aeriene Române care vor fi prezenţi cu escadrila de elicoptere şi cu avioanele militare MIG21. Formaţia ASALT va face o demonstraţie pe cer, iar în premieră va fi prezent şi singurul avion biplan din România, sub numele Skybolt of Romania. Iacării Acrobaţi vor evolua din nou la Timișoara, de data aceasta alături de Jurgis Kairys, pilotul lituanian care face adevărate spectacole pe cer. La final, spectatorii vor putea asista la un concert rock clasic, ascultând cele mai tari hituriAC/DC, cântate live de formaţia The Rise of The City King (The R.O.C.K).

”Pilotul de acrobație aeriană Jurgis Kairys, un pilot arhicunoscut la nivel mondial și concertul de la final, sunt principalele noutăți din acest an de la Timișoara Air Show, care sunt convins că vor reprezenta principal atracție pentru publicul spectator. Sunt asigurate curse RATT, special pentru acest eveniment, vor fi autobuze  ce vor circula din 15 în 15 minute, să sperăm că afluirea publicului va decurge normal și nu vor fi incidente. În plus asigurăm și locuri de parcare, pentru ca timișorenii să poată veni cu mașinile, dar cred că ar fi recomandat să se folosească și cursele speciale ale RATT”, spune Adrian Pârvănescu, directorul de siguranță și securitate din cadrul AIT.

Accesul spectatorilor este gratuit şi va fi permis de la ora 18.00.

Timișorenii pot ajunge la Aeroport cu mașina, organizatorii punând la dispoziția acestora peste 3.000 de locuri de parcare, sau vor putea ajunge direct în parcarea aeroportului cu mijloacele de transport în comun (autobuze RATT).

Organizatorii mai anunță că în interiorul aeroportului, vor fi puncte de desfacere pentru alimentaţie publică, astfel încât toţi cei prezenţi la eveniment vor putea găsi la faţa locului mâncare şi băuturi răcoritoare.

Pentru organizarea evenimentului, Aeroportul Internaţional Timişoara se bucură de sprijinul Consiliului Judeţean Timiş, al Asociaţiei Patronale a Aeroporturilor din România, precum şi al unor instituţii publice şi societăţi comerciale. Toate informaţiile sunt accesibile şi pe site-ul oficial al aeroportului, www.aerotim.ro .

 

Articolul precedentINCREDIBIL ce a putut fura un tânăr de 17 ani!
Articolul următorElevii din Timiș au trecut cu brio de prima probă la Bac! Au fost însă, cinci eliminați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.