Elite Business Women, din nou la Timișoara! Ce eveniment organizează?

Spread the love

Cea mai mare companie dedicată antreprenoriatului feminin din România, conform Financiarul.ro, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș deschide seria evenimentelor pe acest an, la Timișoara DREAM BIG and Make It Happen by Elite Business Club, se lansează pe 28 Februarie!

2019 vine cu noi oportunități de business, dar și provocări cărora trebuie să le faci față.

Nu îți face griji, căci alături de tine există oameni cu viziuni similare, care te pot ajuta ca rezultatele tale să depășească așteptările.

Ești pregătit? Vino să îți dai întâlnire cu membrii comunității bănățene ELITE Business Women alături de invitați de marcă, precum:

-Bianca Tudor – fondator ELITE Business Women, Co-fondator It Hub Sibiu, Realizator& Moderator Emisiune „Ele au reușit”;
-Raluca Stanciu Voicu – managing partner Francize.ro, care ne va împărtăși din ”secretele” acestui trend;
-Roxana Gena Mircea – partener REI Finance Advisors;
-Vasile Moldovan – General Manager la Școala Națională a Femeilor Manager “Adela Dinu”.

Elite Business Club este un eveniment care aduce împreună oameni pasionați de antreprenoriat, dornici să împărtășească din experiențele lor de business.

La Elite Business Club îți poți promova și crește afacerea cunoscând potențiali parteneri sau clienți și poți învăța direct de la specialiștii de business, invitați în calitate de speakeri.

Înscrierile la eveniment sunt deschise și se realizează pe site, la secţiunea: https://elitewomen.org/ebc-timisoara/

Interval orar: 18:00 -20:3. Locația evenimentului: SKY Restaurant, Str. Coriolan Brediceanu Nr.10, Timișoara.

Elite Business Women a pornit, iniţial, ca un mic grup de femei care discutau în mediul online despre importanţa antreprenoriatului feminin în societatea modernă, iar în câţiva ani această idee, s-a transformat în cea mai mare companie de educaţie antreprenorială feminină din România, depăşind 8.000 de membre şi graniţele ţării.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here