Eugen Tomac, la Timişoara: Liviu Dragnea nu se mai trezeşte din beţia puterii!

PSD, incapabil să mai guverneze! Afirmaţia îi aparţile preşedintelui executiv al PMP, Eugen Tomac. Acesta se află la Timişoara şi a comentat despre criza în care se află România, după ce PSD şi-a dat jos al doilea guvern.

”Liviu Dragnea nu se mai trezeşte din beţia puterii şi crede că instituţiile statului sunt nişte anexe ale partidului şi trebuie ca acestea să răspundă 24 de ore din 24 la comenzile sale. Prin această nouă criză, PSD şi-a pierdut dreptul politic de a mai propune un premier. Un partid care nu înţelege că după orice competiţie electorală îşi deleagă cei mai buni oameni pe care consideră că îi are în fruntea unor instituţii fundamentale ale statului, înseamnă că nu înţelege care este misiunea unui partid politic într-o societate democratică (…) Constatăm că PSD moşteneşte cu multă iscusinţă toate practicile proaste pe care şi le-a păstrat de la partidul mamă, partidul comunist, pentru că de acolo îşi trag seva. Faptul că într-un an, PSD şi-a dat jos propriile guverne, obligă restul clasei politice să se gândească cu mai multă responsabilitate la viitorul României”, a afirmat Eugen Tomac, preşedinte executiv al PMP.

Şi preşedintele PMP Timiş crede că România se află într-o situaţie critică în acest moment.

Nu pot decât să trag un semnal de alarmă vizavi de haosul în care PSD ne duce, prin aceste schimbări succesive de guverne din şase în şase luni, şi în urma cărora nu putem să ne aşteptăm decât la lucruri negative. (…) Toate aceste lucruri mă fac să cred că vom intra din nou într-un haos al schimbărilor şi al luptelor interne din interiorul PSD, lucru care ne va aduce un mare dezavantaj”, spune preşedintele PMP Timiş, Cornel Sămărtinean.

”Bolşevicii şi-au pierdut dreptul politic de a mai propune un nou premier şi credem că actualele partide de opoziţie sunt îndreptăţite să încerce să creeze o nouă coaliţie în Parlament, care să susţină un guvern capabil să guverneze în interesul tuturor cetăţenilor acestei ţări, iar PSD i-ar sta bine o perioadă şi în opoziţie’‘, a adăugat Tomac.

Eugen Tomac spune că PMP se va prezenta mâine la consultările de la Palatul Cotroceni cu o propunere pentru funcţia de premier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here