Explicația incredibilă a șefului R.A.T.T pentru întârzierea mijloacelor de transport în comun

Tot mai mulți șoferi care lucrează pe mijloacele de transport în comun din Timișoara aleg străinătatea. Șoferii și vatmanii pleacă în Rusia pentru că sunt mai bine plătiți. Afirmația îi aparține edilului Nicolae Robu, care susține că principala cauză a serviciilor proaste ale R.A.T.T, din ultima vreme, este lipsa de personal. Aceasta este explicația pe care tocmai a primit-o Nicolae Robu de la conducerea R.A.T.T.

Călătorii sunt nemulțumiți că autobuzele și tramvaiele ajung cu întârziere în stații, iar timpii de așteptare sunt indicați greșit de panourile de afișare electronică. “Nu sunt mulțumit de felul în care se prezintă transportul în comun. Sunt condiții pentru care transportul în comun să meargă mult mai bine. Cetățenii se plâng că au de așteptat mult după mijloacele de transport în comun pe diversele linii(…) Mi se spune că necazurile apar de la lipsa de șoferi și vatmani. Se spune că acești pleacă în Rusia, mai ales, unde s-ar da salarii foarte mari pentru aceste meserii. E adevărat că acești oameni au o muncă grea”, susține primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Municipalitatea va transforma Regia Autonomă de Transport Timișoara în societate comercială. Edilul spune că dorește să acceseze fonduri europene, pe exercițiul financiar 2014-2020, pentru modernizarea sistemului de transport în comun. Vor fi supuse aprobării Consiliului local, până la sfârşitul acestei luni, studiile de fezabilitate pentru 4 proiecte importante. Primul prevede reabilitarea liniilor de tramvai şi modernizarea tramelor stradale (2 benzi pe sens) bd. Cetăţii pe o porțiune de 1,67 km, dublarea liniei pe cca. 200 m în capătul nord‐estic al tronsonului.

Apoi, reabilitarea liniilor de tramvai şi modernizarea tramelor stradale Calea Bogdăneştilor, reabilitarea și dublarea liniei de tramvai și a tramei stradale aferente (2 benzi pe sens) pe o porțiune de 2,21 km.

Reabilitarea liniilor de tramvai şi modernizarea tramelor stradale (o bandă pe sens) pe str. Avram Imbroane ‐ Gheorghe Adam pe o porțiune de 1,63 km.

Reabilitarea liniilor de tramvai şi modernizarea tramelor stradale (o bandă pe sens), pe str. Victor Hugo, Aluniş, Drubeta (Piaţa Veteranilor- Mureş) pe o porțiune de 3,13 km.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here