Aparatură medicală pentru șase spitale orășenești din Timiș, în valoare de 1,5 milioane de lei.  Fiecărui spital îi va reveni suma de 250.000 de lei și va trebui să achiziționeze aparatura medicală până în noiembrie, în caz contrar vor pierde sumele alocate.

”Sănătatea, o prioritate pentru Consiliul Județean Timiș! Contribuim la îmbunătățirea actului medical și a condițiilor din spitalele din județul nostru. Am semnat astăzi contractele de finanțare pentru cele 6 unități medicale, beneficiarele schemei de minimis pe care care CJ Timiș a inițiat-o în premieră anul acesta. Am acordat doar 50.000 de euro pentru fiecare spital pentru că este primul an de implementare și vrem să vedem cum putem să îmbunătățim programul. Dacă lucrurile merg bine, majorăm sprijinul financiar anual pe care îl putem acorda spitalelor prin schema de minimis, adică 200.000 de euro.
Unul dintre beneficiarii banilor de la Consiliul Județean Timiș este Spitalul Municipal din Timișoara, care va achiziționa aparatura medicală de ultimă generație pentru pacienții cu boli oculare. Chiar dacă este o unitate subordonată primăriei, pentru noi are prioritate pacientul. Celelalte spitale incluse în schemă sunt cele din Lugoj, Sânnicolau Mare, Jimbolia, Deta și Făget”, transmite liderul CJT, Călin Dobra.

Articolul precedentParcul Central, inaugurat astăzi, după doi ani în care a fost închis! Cum arată acum?
Articolul următorZece irakieni și călăuza lor, reținuți de polițiști în apropiere de frontiera cu Serbia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.