(FOTO) Bianca Drăgușanu îmbracă miresele la Timișoara

În acest weekend sute de rochii de mireasă sunt prezentate la ediția de primăvară a târgului de nuntă, Salonul mirilor, de la Centrul Regional de Afaceri.

Târgul a debutat vineri cu prezentarea noii colecții de rochii de mireasă a Biancăi Drăgușanu. Fiind un reper din punct de vedere al aspectului fizic, Bianca Drăgușanu a creat în rândul tinerelor un trend și cu siguranță se va impune prin linia de rochii de mireasă creată recent.“Eu cred că ar trebui organizate mai des astfel de evenimente la Timișoara. Experiență există, oameni pricepuți există, nu rămâne nimic de faăcut decât să organizați mai des evenimente ”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bineînțeles, nu puteau să lipsească designerii care de-a lungul timpului au creat și s-au reinventat. Astfel, ELI LĂSLEAN revine la Timișoara după 25 de ani de la prima sa prezentare de modă în cadrul Camerei de Comerț și Industrie Timiș. Într-un an atât de special ca 2017, în care brandul ELLIS celebrează 25 de ani de modă făcută cu pasiune, veți putea admira cele mai frumoase rochii de ceremonie din colecțiile Ellis Luxury. Veți putea beneficia de reduceri și oferte promoționale. Brand local VALERIE MARIAGE aduce la târgul primăverii 200 de rochii la prețul unic de 1000 lei. De asemenea, programul MĂRITĂ-ȚI ROCHIA! a adunat un număr semnificativ de rochii pregătite pentru a-și găsi o nouă posesoare.“A cincea ediție a Salonului Mirilor este organizată în parteneriat cu Rayna Decor ne bucurăm ca în rândul expozanților saă fie producători de vestimentație de ceremonie din județul Timiș. Aici se va regăsi tot ceea ce este nevoie la o nuntă de înaltă ținută. Mă refer la bijuterii, la cofetării și orice altceva nu ar trebui să lipsească de la doi oameni care și-au spus <<DA>> sau care vor să își reînnoiască jurămintele”, a spus Florica Chiriță, directorul general CCIAT.

Pentru mirii anului 2017 brandul de talie internațională, FELIX RAMIRO, ne va prezenta propunerile vestimentare ale momentului. Nu vor lipsi din târg furnizorii cu specific de nuntă: restaurantele, fotografii, cofetăriile, decoratorii, bijuteriile, agențiile de turism care vin cu pachete inedite pentru luna de miere și cu idei pentru cererile în căsătorie. Pentru cei care doresc să își ceară iubita de soție printre nori, la târg vor putea închiria un balon cu aer cald.

Atmosfera va fi întreținută de cunoscutele trupe locale: Stage 5, Alexandra Mitroi, Maria Avramescu, Sms Band, Olivera Petcov și trupa HARA care ne cântă piesa nou nouță, „S-o iubești”.

Evenimentul este organizat de CCIA Timiș in parteneriat cu Rayna Decor.

PROGRAM Salonul Mirilor: Orar: vi 13.00 – 20.00, sa 10.00 – 20.00, du 10.00- 18.00.

Program prezentări:

Vineri:

Ora 13.00 deschidere, moment Felix Ramiro

Ora 14.00 Prezentare BIANCA DRĂGUȘANU

Ora 17.00 Concert SMS Band

Ora 18.00 Concert Cover Up Band cu Maria Avramescu

Sâmbătă:

Ora 12.00 Concert Alexandra Mitroi

Ora 13.00 Prezentare ELI LĂSLEAN, 25 de ani de activitate, moment aniversar

Ora 14.00 prezentare Nifty by Josephine

Ora 15.00 prezentare Andreea Caradjov

Ora 16.00 prezentare Baraka by Consuela Gudiu (colecție haute couture)

Ora 17.00 prezentare Valerie Mariage

Ora 18.00 Concert HARA, promovare piesă nouă „S-o iubești”

Duminică:

14.30 Concert Olivera Petcov

15.30 Concert Stage 5

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here