Programul de vară la Aeroportul Internaţional Timişoara intră în vigoare duminică

Aeroportul Internaţional Timişoara anunţă că, începând de duminică, 26 martie, intră în vigoare noul orar al zborurilor, valabil până în 28 octombrie.

Modificările sunt legate de orele de zbor, de frecvenţe, dar vor fi introduse şi noi destinaţii accesibile direct de pe Aeroportul Timişoara.“În sezonul de vară sunt incluse zboruri suplimentare către destinaţiile cele mai solicitate de pasageri, precum şi o destinaţie internă nouă, Constanţa. Astfel, Timişoara va fi legată de toate regiunile istorice, Transilvania, Moldova, Muntenia şi Dobrogea”, a declarat directorul general al Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu.

Începând din luna iunie va fi introdusă o nouă destinaţie: Constanţa, cu 2 zboruri/săptămână, în zilele de vineri şi duminică. De asemenea, vor creşte frecvenţele pentru cursele de Memmingen (de la 2 la 3 zboruri/săptămână) şi Roma (de la 2 la 3 zboruri/săptămână).

Timp de o săptămână – în perioada sărbătorilor Pascale şi apoi permanent, din luna iunie, va creşte frecvenţa săptămânală a zborurilor spre şi dinspre: Dortmund (de la 2 la 3 zboruri pe săptămână) şi Valencia (de la 2 la 3 zboruri pe săptămână). Pe de altă parte, va fi redus numărul de zboruri spre Bucureşti, de la 39 de curse pe săptămână, la 31.De asemenea, în sezonul estival vor fi reluate zborurile charter spre destinaţiile cunoscute de vacanţă din Turcia şi insulele greceşti.

Companiile aeriene îşi rezervă dreptul de a aduce modificări programului de zbor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here