Gala Excelenţei Timişorene! Vor fi premiați artiști, dar și elevii de 10 și olimpicii internaționali

Gala Excelenţei Timişorene îşi va derula etapa finală mâine, 18 decembrie, începând cu ora 18.00, pe scena Operei  Române din Timişoara.

În cadrul galei, se vor decerna  premii artilştilor merituoşi, dar şi personalului de specialitate artistică cu contribuţii substanţiale la producţiile artistice realizate în anul 2019, pe baza propunerilor înaintate Primăriei Timişoara  de către instituţiile de cultură timişorene: Teatrul Naţional ”Mihai Eminescu”, Opera Română Timişoara, Teatrul Maghiar  de Stat ,”Csiky Gergely”, Teatrul German de Stat, Filarmonica,”Banatul” şi Casa de Cultură a Municipiului Timişoara.

De asemenea, au fost nominalizaţi artişti din domeniul artelor vizuale de Uniunea Artiştilor Plastici din Timişoara.

Aşadar, nu mai puţin de 34 de artişti vor primi premii de excelenţă din partea Primăriei Timişoara, constând în premii în bani şi diplome.

Tot mâine, vor fi premiaţi 10 elevi ce au obţinut media 10 la bacalaureat şi  2 olimpici internaţionali, împreună cu profesorii lor coordonatori, în baza situaţiei trimisă de  Inspectoratul Şcolar Timiş.

În cadrul etapelor anterioare derulate în perioada 15 noiembrie – 10 decembrie, au mai fost premiaţi de Primăria Timişoara în acest an 605 elevi cu media 10 în anul şcolar 2018- 2019, 36 de studenţi, 2 cercetători şi 4 scriitori.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here