Comunitatea Universității de Vest din Timișoara (UVT) este preocupată de extinderea proiectelor de dezvoltare științifică și profesională, de recunoașterea meritelor și performanțelor membrilor, care, prin activitatea depusă, contribuie în mod esențial la creșterea prestigiului său academic și la realizarea misiunii UVT.

În acest spirit, am instituit o frumoasă tradiție, încurajați și de parteneriatele publice oferite de către companiile și instituțiile de prestigiu din mediul economic și administrativ al regiunii, o tradiție ce își propune premierea excelenței. Astfel, în cadrul unui nou eveniment anual dedicat știinţelor, artelor și sportului, care se va desfăşura în data de 20 noiembrie 2021, începând de la ora 18, va avea loc a șaptea ediţie a Galei Premiilor UVT, în cadrul căreia membrii ai comunității academice şi ai comunităţii timişorene vor fi premiați pentru activitatea lor.

Premiile acordate reflectă rezultatele deosebite obţinute de membrii comunităţii academice a UVT pe tărâmul știinţelor, artelor și sportului, precum și serviciile aduse universităţii de alte persoane sau instituţii. În cadrul galei se vor decerna 10 premii care poartă denumirea unor personalităţi ce au marcat istoria universităţii, contribuind la dezvoltarea culturii academice în partea de vest a ţării, dintre care 6 premii pentru diferite domenii ale știinţelor, artelor și sportului, 2 premii pentru contribuţia la implementarea politicilor Universităţii de Vest și 2 premii pentru contribuţia la creșterea prestigiului UVT în plan naţional şi internațional.

Pe lângă acordarea acestor premii, în cadrul Galei vor putea fi admirate momente artistice situate la cote artistice de înaltă performanță, vor fi recunoscute adevăratele valori și vor fi încurajate acele personalități pentru care inovarea înseamnă cu adevărat o plus-valoare comunitară și profesională.

Contextul pandemic actual ne obligă la o adaptare a actualei ediții și la organizarea unui eveniment online, deschis publicului larg. Însă, cum apartenența la UVT este o stare de spirit care nu poate fi îngrădită de restricțiile fizice, vă invităm să vă bucurați de fiecare moment al celei de-a 7-a ediții a Galei, alături de întreaga comunitate UVT, urmărind online decernarea premiilor din Aula Magna „Ioan Curea”, transmisă LIVE pe pagina de Facebook a UVT, mâine, începând de la ora 18.

Articolul precedentDiferența dintre casă și acasă – cum să folosești designul de interior pentru a-ți îmbunătăți considerabil starea pe termen lung
Articolul următor„Ignoranța și minciuna domnesc acum în Primăria Lugoj!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.