Giroceanul Ionel Pascotă câștigă și etapa a patra

0
255

La sfârșitul săptămânii trecute, în Bulgaria, la Plevna a avut loc etapa a 4-a din cele nouă etape ale Campionatul European de est. Ziua de sâmbătă a fost dedicată antrenamentelor și calificărilor unde la finalul zilei, Ionel Pascotă, legitimat la echipa Pascotă Racing Team, a obținut pole position și totodată cel mai bun timp pe tură al anului 2016. A fost urmat în prima linie la start de sportivii Alexander Georghiev (Campion European Supermoto – 2015) si Boiko Bozinov (Vicecampion European Viteza – 2015), ambii sportivi fiind din Bulgaria.

Startul cursei de duminică a avut loc la ora 15, când Pascotă, plecat din prima linie, s-a mulțumit să ruleze pe locul 3 până când mai erau două ture de parcurs, după care a trecut la conducere și și-a menținut prima poziție cu care a și trecut linia de sosire.  Pe locul doi a sosit Boiko Bozinov – Bulgaria, iar pe locul trei Plamen Petrov – Bulgaria.
După patru etape de campionat Ionel Pascotă se află pe prima poziție a Campionatului European de est.

“A fost o cursa foarte frumoasă și mă bucur că am putut câștiga. Sunt pe locul 1 in campionat și asta este cel mai important. Urmează etapele cu numărul 5 și 6  care vor avea loc îin România în weekend-ul 24-26 iunie pe circuitul Motorpark, unde avem un nou promotor al Campionatului Național, Virgil Marin (Century Team), care cu siguranță va demonstra eficacitatea lui în organizare. Așadar, vă așteptăm la Motorpark la cea mai puternică competiție din acest an la Motociclism Viteză.” – a declarant Ionel Pascotă.

sursa: girocchisoda.com

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here