Motiunea de cenzura a unit opozitia parlamentara, asupra necesitatii demiterii actualului guvern. Guvernul PSD-ALDE trebuie să plece din fruntea statului român. Asta au spus românii în urma votului de la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019!

România și românii merită mai multă responsabilitate, profesionalism și respect în actul de guvernare. Actuala coaliție PSD-ALDE a eșuat în cei doi ani și jumătate de când se află la guvernare, având în vedere că a girat trei guverne consecutive fără ca cineva să fie interesat vreo clipă de performanța sau onestitatea acestor cabinete. PSD-ALDE nu are un plan de GUVERNARE PENTRU ROMANI, adica pentru redresarea economiei și pentru crearea de locuri de muncă, un plan economic coerent şi cu politici fiscale reale.

PSD-ALDE are un program de GUVERNARE a LOR, adica NUMAI IN PROPRIU FOLOS.  Implementarea în continuare a programului LOR de guvernare  afectează grav economia României cu efecte pe termen mediu și lung. Acest lucru va împinge România cu siguranţă spre un dezastru economic şi bugetar cu consecinţe grave asupra nivelului de trai al românilor. Sub guvernarea PSD-ALDE, România riscă să fie ameninţată de o criză economică fără precedent. Prin acțiunile iresponsabile ale guvernanților, aceștia poziționează România pe harta instabilității, afectând imaginea țării noastre în Europa.     Actuala guvernare este incapabilă să genereze stabilitate economică, prosperitate pentru cetățenii săi și să apere interesele românilor și ale României. Prin toate acțiunile lor Guvernul PSD-ALDE pune în pericol parcursul proeuropean al României și bunăstarea fiecărui român.

Anul acesta când se împlinesc  30 de ani de la Revoluția din decembrie 1989, românii nu vor să se întoarcă în comunism. Populismul PSD-ALDE ne-a costat scump, iar românii sunt  prea săraci și s-au săturat de doi ani jumătate să tot plătească prețul acestei guvernări. Pentru dezastrul în care au adus România  coaliția PSD-ALDE trebuie să-și asume eșecul acestei guvernări, să-și achite nota de plată și să plece de la guvernare!

Articolul precedentANUNT DE PARTICIPARE PRIMARIA GHIRODA
Articolul următorA inceput cel mai mare proiect de renovare a unui sat din Banat! Vezi despre ce este vorba?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.