Hoți de mici. Fapte penale făcute de patru copii

Un copil de 13 ani, doi adolsecenți de 16 și un tânăr de 22 de ani au intrat în colimatorul oamenilor legii după ce au „călcat strâmb” riscându-și viitorul. Trei dintre ei, și-au petrecut noaptea în Arest, cel fără buletin scăpânând de data asta…

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au depistat în localitățile Timișoara, Utvin și Sacoșu Turcesc, patru tineri bănuiți de comiterea unei tâlhării și a unui furt. În fapt, la data de 3/4 noiembrie, în jurul orei 01:00, aceștia au deposedat de telefonul mobil, prin violență, un bărbat în vârstă de 56 de ani, care efectua serviciul de pază la punctul de lucru al unei societăți comerciale de pe Centura de Sud-Est a municipiului Timișoara.

De asemenea, în aceeași noapte cei patru tineri au sustras dintr-o baracă, mai multe scule și unelte depozitate de reprezentanții societății în vederea desfășurării activității pe șantier, cauzând un prejudiciu de aproximativ 40.000 de lei.

Trei dintre cei patru tineri au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză și recuperării prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here