Doi bărbați de 38 și 43 de ani, bănuiți de comiterea a două furturi din locuințe, pe raza municipiului Timișoara, au fost depistați de polițiștii timișeni. La data de 20 august,  polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara au depistat, într-un tren de călători, care circula pe relația Timișoara – Iași, un bărbat de 43 de ani care avea asupra sa mai multe bunuri (laptop, bijuterii, ceasuri, veselă) a căror proveniență nu a putut fi dovedită.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că bunurile ar fi fost sustrase, în cursul nopții, dintr-o locuință situată pe raza municipiului Timișoara.

foto  bunuri recuperate

Persoana a fost preluată de polițiștii Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Timișoara care, extinzând cercetările, au stabilit că bănuitul împreună cu un alt bărbat de 38 de ani, ar fi comis, în noaptea de 19 spre 20 august, două furturi din locuințe, pe raza municipiului Timișoara. Prejudiciul în valoare de 10.000 de lei  a fost recuperat de polițiști, bunurile fiind predate păgubiților.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, procedându-se la reținerea pentru 24 de ore a bănuiților.Bărbații au fost prezentați ieri magistraților care au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

(Foto: www.evz.ro)

Articolul precedentElicopter din dotarea Inspectoratului General de Aviație pentru supravegherea traficului rutier din Timiș
Articolul următorGesturile care IMPRESIONEAZĂ după RIO: De la rugbiştii din FIJI care au primit AURUL în genunchi, la maratonistul din Etiopia şi atletele lui Coubertin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.