Ţigări de contrabandă ascunse în pragurile unui autoturism, descoperite de poliţişti de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş – I.T.P.F. Timişoara au descoperit 319  pachete cu ţigări de contrabandă pe care  un cetăţean român le ascunsese în pragurile autoturismului pe care îl conducea. În 30 iunie, în jurul orei 17.50, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu produse accizabile.

În cadrul acţiunii, poliţiştii de frontieră au oprit, în trafic, pe DN 57C, un autoturism marca Citroen, condus de un cetăţean român în vârstă de 34 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în locuri special amenajate, praguri lipite cu chit cu uscare rapidă, 319 de pachete de ţigări diferite mărci.

Ţigările în valoare de 4.785 de lei şi autoturismul în valoare de 1000 euro au fost indisponibilizate în vederea confiscării. Bărbatul s-a ales cu acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here