Încă un partid s-a alăturat alianței politice de la nivelul județului formată din PMP, PNȚCD și PER

Reprezentanții PMP Timiș, ai PNȚCD și ai Partidului Ecologist vor colabora de acum înainte și cu Partidul Verzilor.

Astăzi PV Timiș s-a alăturat protocolului deja încheiat de PMP cu țărăniștii și ecologiștii, în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

În urmă cu aproximativ trei săptămâni PMP Timiș a semnat un protocol de colaborare cu țărăniștii și ecologiștii. Acum li s-au alăturat și cei din Partidul Verde. Astfel, împreună dețin 90 de mandate în 52 de localități.

S-au hotărât să vină alături de noi sub umbrela acestu protocol, un protocol pe care ni-l dorim din ce în ce mai mare, un protocol pe care ni-l dorim să vină în sprijinul cetățenilor județului Timiș, să vină în sprijinul unei politici curate și drepte în județul Timiș, care să țină mai puțin cont de interesele politicienilor și să țină de interesele cetățenilor din acest județ. În urma semnării de astăzi împreună cu Partidul Verzilor a acestui protocol vom ajunge ca acest protocol să cuprindă 90 de mandate de consilieri în 52 de UAT-uri. Eu zic că este o șansă mare pentru noi cei din Timiș ca împreună să încercăm să gândim împreună, să votăm împreună în folosul cetățenilor”, spune Cornel Sămărtinean, președintele PMP Timiș.

Astăzi am semnat acest protocol de colaborare împreună cu celelalte trei partide deja semnatare. În acest acord Partidul Verde va participa cu un număr de șase consilieri locali din cele două organizații ale nostre Ghiroda și Giroc. Având în vedere că trei din cele patru aprtide conlucrează în cadrul Consiliului local Ghiroda, avem o foarte bună conlucrare, iar în acest moment acest acord reprezintă trecerea la un alt nivel pentru noi al acestei colaborări. Vom susține unitar toate proiectele la nivel local și județean”, spune Laurențiu Drăgănescu, președintele Partidului Verde, filiala Timiș.

Astfel, cele patru partide dețin împreună 90 de mandate în 52 de localități. Mai exact, PMP Timiș are 63 de mandate de consilieri, PER Timiș are 10 mandate de consilieri, PNȚCD Timiș 11 mandate de consilieri și PV Timiș are 6 mandate de consilieri.

Protocolul este valabil până în iunie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here