Începe admiterea la facultățile de la UVT! Luni se dă startul înscrierilor

Spread the love

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe candidați, în sesiunea de tiamnă, cu locuri bugetate, șapte tipuri de burse și cazare pe timpul admiterii

Aproximativ 180 de locuri la buget și 2300 în regim cu taxă sunt disponibile pentru sesiunea de toamnă la UVT. Oferta Universității pentru absolvenții de liceu constă în 76 de specializări de licență, în 11 facultăți: Arte și Design; Chimie, Biologie, Geografie; Drept; Economie și de Administrare a Afacerilor; Educație Fizică și Sport; Fizică; Litere, Istorie și Teologie; Matematică și Informatică; Muzică și Teatru; Sociologie și Psihologie; Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării.

Sesiunea de admitere de toamnă la Universitatea de Vest din Timișoara are loc în perioada 4 – 17 septembrie.

Oferta Universității este completată cu pachete de sprijin financiar, pe diferite categorii, instituția oferind șapte tipuri de burse, cu sume care ajung și la 1100 lei, plus alte forme de sprijin material. De asemenea, la UVT se pune accentul și pe asigurarea condițiilor optime în cazarea studenților, instituția asigurând 3000 de locuri în 10 cămine modernizate în permanență.

Eforturile noastre sunt concentrate pe mai multe paliere. Suntem atenți atât în ceea ce privește oferta educațională, cât și cea socială. Astfel, ne asigurăm că studenții au o experiență educațională optimă. Avem disponibile șapte tipuri de burse, dar și alte forme de sprijin material. De asemenea, am investit constant în ultimii ani în modernizarea căminelor noastre. Oferta UVT pentru viitorii studenți este completă, plecând de la furnizarea de competențe de înalt nivel, la o infrastructură educațională și socială superioară”, spune rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Absolvenții de liceu care se vor înscrie la Universitatea de Vest din Timișoara vor putea solicita alocarea unui loc de cazare gratuit pentru o perioadă de trei zile. Instituția oferă această facilitate pe perioada admiterii la ciclul licență. În acest sens, cei interesați vor depune o cerere în momentul înscrierii.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here