Unul dintre cele mai frumoase evenimente de alergare din Timișoara, datorită traseului natural de la Pădurea Verde, va avea loc în 9 septembrie, în a doua zi a Festivalului PLAI, iar organizatorii își doresc să încurajeze participarea începătorilor și a părinților cu copii.

Echipa Asociației Club Sportiv Alergotura pregătește evenimentul Pe-un picior de Plai în cadrul căruia sunt și curse de 2 kilometri la care poate participa oricine. Intenția celor din organizare este de a le oferi o experiență frumoasă de alergare, în natură, pe trasee de pământ, celor care vor să alerge dar cred că nu sunt în stare sau tot amână.

Alergarea la Pădurea Verde este o experiență foarte plăcută. Am văzut multe persoane care după ce au făcut o tură prin pădure, pe traseu sălbatic dar în siguranță, au început să alerge mai des și mai mult. Ne dorim să-i motivăm, convingem pe timișoreni să facă un efort acum și să  vină la eveniment. Se vor simți foarte bine și vor dobândi încredere și bucurie de a mai alerga și altă dată, încă o tură, undeva într-un parc, pe malul Begăi sau chiar la Pădurea Verde unde se mai organizează alergări. Beneficiile sportului în aer liber sunt extraordinare”, a spus Valentin Mureșan, coordonatorul evenimentului.

Pe-un picior de Plai a ajuns la a treia ediție și are în prezent 6 curse, organizate datorită interesului alergătorilor pentru trasee mai lungi, precum și pentru începători și copii așteptați în număr cât mai mare la linia de start.

  • Cros Popular – 2 kilometri
  • Crosul Copiilor – 800 metri
  • Primul meu trail – 7 kilometri
  • Imi place trail – 14, 5 kilometri
  • Sunt nebun după trail – 20,5 kilometri.
  • Cursa Pompierilor – o cursă specială și spectaculoasă care se desfășoară pe un traseu mai scurt al Crosului Popular.

Pe-un picior de Plai va începe de la ora 09:00 și va dura, cu toate cursele programate, până la ora 13:00.

Informațiile despre eveniment sunt disponibile pe pagina www.alergotura.ro: curse și trasee, regulament pentru participanți adulți și minori, condiții de participare, ridicarea kiturilor de înscriere și altele.

Asociația Club Sportiv Alergotura încurajează mișcarea în aer liber și promovează în special alergarea. În acest sens, organizează în fiecare zi, în mai multe locații din Timișoara, ture de alergare la care sunt așteptați începători și nu numai. Pentru a oferi experiențe frumoase de alergare, entuziaste și care să construiască motivația alergătorilor, Alergotura organizează mai multe evenimente pe parcursul unui an, printre care Pe-un picior de Plai. Activitatea clubului poate fi urmărită și pe pagina de Facebook Alergotura.

Articolul precedentÎncepe admiterea la facultățile de la UVT! Luni se dă startul înscrierilor
Articolul următor1 septembrie – Ziua Jandarmeriei Rurale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.