Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă vineri că a emis Autorizaţia de Construire pentru lucrările pe cei 48,08 km, între Ronaţ Triaj şi Arad, dar şi pe cei 6,17 km de cale ferată dintre Aradu Nou şi Glogovăţ. Contractul, finanţat prin PNRR, are o valoare de 2,18 miliarde de lei (fără TVA) şi prevede o perioadă de execuţie a lucrărilor de 36 de luni.

”Start modernizării Lotului 4 (54,25 km) al liniei feroviare Caransebeş-Timişoara-Arad! Am emis astăzi Autorizaţia de Construire pentru lucrările pe cei 48,08 km, între Ronaţ Triaj şi Arad, dar şi pe cei 6,17 km de cale ferată dintre Aradu Nou şi Glogovăţ”, scrie ministrul pe Facebook.

Sorin Grindeanu precizează că pe traseul acestui tronson de cale ferată, care tranzitează judeţele Timiş şi Arad, se va lucra inclusiv la suprastructură şi terasamente, 3 poduri, 53 podeţe şi 7 pasaje, consolidări, arhitectură şi rezistenţă şi relocarea şi protejarea utilităţilor.

”Contractul, finanţat prin PNRR, are o valoare de 2,18 miliarde de lei (fără TVA) şi prevede o perioadă de execuţie a lucrărilor de 36 de luni”, afirmă Grindeanu.

Articolul precedentProgramul Rabla Local continuă cu virarea stimulentului de casare
Articolul următorO nouă stație modernă de asfalt în Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.