Meteorologii anunță că astăzi vremea va continua să se încălzească, în comparație cu zilele precedente, astfel încât temperaturile se vor situa peste cele normale pentru această perioadă din an.

În nord-vest și vest, cerul se va înnora treptat, iar precipitațiile sub formă de ploaie se vor întinde pe mai multe teritorii. Pe alocuri, cantitățile acumulate vor fi moderate. În zona montană înaltă vor predomina precipitațiile sub formă de ploaie, dar și sub formă de lapoviță. Izolat, vor exista și condiții de polei. În Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali va ninge. În restul țării, dimineața și seara va fi prezentă ceața, iar cerul va fi variabil.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zonele montane înalte, cu viteze de până la 55-65 km/h. Temperaturile maxime de astăzi se încadrează între 8 și 14 grade, în timp ce minimele se încadrează între -2 și 7 grade Celsius.

Meteo Timișoara: 13 grade Celsius, Precipitații: 20%, Umiditate: 64%, Vânt: 24 km/h

Articolul precedentLa Lugoj nu s-a simțit că a fost 1 Decembrie! Dobra pune tunurile pe primarul Buciu
Articolul următorUniversitatea de Vest din Timișoara organizează evenimentul caritabil destinat strângerii de fonduri pentru copiii cu dizabilități – ”Și tu poți fi Socio Claus”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.