Compania aeriană Ryanair a anunțat astăzi un record al rezervărilor în avans pentru rutele ce alcătuiesc Calendarul Vara 2017 București. Acesta include o nouă rută către Palermo (13 în total), trei noi servicii către Berlin, Bristol și Timișoara, și mai multe zboruri către Bruxelles, Dublin și Milano.

Calendarul Vara 2017 București al Ryanair aduce: 3 aeronave alocate (o investiție de 300m $), 1 nouă rută: Palermo (3 x săptămână), mai multe zboruri către: Bruxelles Charleroi (9 x săptămână), Dublin (5 x săptămână) și Milano Malpensa (zilnic),  3 noi servicii de vară: Berlin (12 x săptămână), Bristol (2 x săptămână), Timișoara (12 x săptămână),13 rute în total, 104 de zboruri săptămânale.“Ryanair este încântată să anunțe rezervări în avans record pentru rutele din Calendarul Vara 2017 București, care include o nouă rută către Palermo, 3 noi servicii de vară către Berlin, Bristol și Timișoara, cât și zboruri extra către Bruxelles, Dublin și Milano, care vor aduce peste 1.9 milioane de clienți p.a. și vor susține 1,400 de locuri de muncă* la Aeroportul București, totul pentru că noi continuăm să creștem traficul în România. Baza noastră, recent deschisă la București, marchează o investiție de 300 de milioane de $, și, pentru România, urmărim în continuare, să creștem numărul de rute, traficul și turismul, în următorii ani”, a declarat Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer Ryanair.

Ryanair a sărbătorit rezervările record pe rutele din București, prin scoaterea la vânzare a locurilor la preț promotional începând de la doar 9.99€ pentru călătorii în perioada februarie – aprilie. Aceste tarife promoționale sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, joi (19 ianuarie).

Articolul precedentDescinderi la frontiera de vest! Zeci de polițiști de frontieră săltați de D.G.A.
Articolul următorÎntâlnire între edilul Timișoarei și șeful CJ Timiș. Ce decizii au luat în privința Stadionului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.