Universitatea Politehnica Timișoara va găzdui, în zilele de 10-11 noiembrie 2022, o manifestare științifică de amploare – cea de-a XV-a ediție a Simpozionului Internațional de Electronică și Telecomunicații ISETC 2022, care va reuni membri din mediul academic și din industrie pentru a-și prezenta realizările în domeniu.

Simpozionul este organizat de Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale a Universității Politehnica Timișoara, în colaborare cu Academia Tehnică Militară, Asociația Inginerilor Electroniști din Timișoara, cu sprijinul IEEE și al Academiei de Științe Tehnice din România.

Deschiderea festivă a evenimentului va avea loc în data de 10 noiembrie 2022, ora 9:00, în Auditorium-ul Centrului de Conferințe al UPT, iar după salutul adresat participanților de către rectorul UPT, conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, și chairman-ul ISETC 2022, prof.univ.dr.ing. Marius Oteșteanu, va urma un workshop – Industry 4.0 – în cadrul căruia vor avea loc prezentări de inovații tehnice și soluții de cercetare aplicativă venite de la actori importanți din industrie.

Articolul precedentPeste 400 de elevi din Şag vor primi gratis masa de prânz
Articolul următorPestă porcină la Pădureni! Peste 40.000 de porci vor fi cel mai probabil omorâţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.