ISETC 2022 – simpozion internațional de electronică și telecomunicații

Universitatea Politehnica Timișoara va găzdui, în zilele de 10-11 noiembrie 2022, o manifestare științifică de amploare – cea de-a XV-a ediție a Simpozionului Internațional de Electronică și Telecomunicații ISETC 2022, care va reuni membri din mediul academic și din industrie pentru a-și prezenta realizările în domeniu.

Simpozionul este organizat de Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale a Universității Politehnica Timișoara, în colaborare cu Academia Tehnică Militară, Asociația Inginerilor Electroniști din Timișoara, cu sprijinul IEEE și al Academiei de Științe Tehnice din România.

Deschiderea festivă a evenimentului va avea loc în data de 10 noiembrie 2022, ora 9:00, în Auditorium-ul Centrului de Conferințe al UPT, iar după salutul adresat participanților de către rectorul UPT, conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, și chairman-ul ISETC 2022, prof.univ.dr.ing. Marius Oteșteanu, va urma un workshop – Industry 4.0 – în cadrul căruia vor avea loc prezentări de inovații tehnice și soluții de cercetare aplicativă venite de la actori importanți din industrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here