Îți dorești un living modern? DESCOPERĂ 5 elemente care vor schimba complet înfățișarea camerei tale de relaxare

Atunci când simți nevoia de o modificare în casă și, mai exact, pentru livingul tău, ar trebui sa ții cont de tendințe, recomandări și, desigur, buget. Camera de zi este perfectă pentru relaxarea după o zi plină la muncă, iar aceasta ar trebui să oglindească atât gusturile tale, cât și elementele moderne existente. În rândurile următoare poti găsi surse de inspirație și exemple de modificări pe care le poți aduce livingului.

Care sunt elementele moderne ce pot oferi un suflu nou camerei de zi?

1. Elementele naturale
Întoarcerea către natură este ideea principală pe care mizează designerii de interior în ultima vreme. Descoperirea elementelor naturale și introducerea acestora în locuință sunt propunerile specialiștilor în materie de design interior.
Astfel, măsuțele din lemn și suport din ciment, panourile din aceleași materiale și chiar metal pot oferi un aer deosebit locuinței tale. Și materialele textile din fibre naturale pot completa spațiul camerei de zi, într-un mod cu totul aparte.

2. Colțarele
Colțarele se numără printre elementele de top ce musai ar trebui să se regăsească într-un living modern. Cu linii curbate în schimbul celor drepte impuse de stilul scandinav, tapițerii viu colorate și modele ce amintesc de mozaicul arăbesc, mobilierul de acest tip va oferi o notă distinctă camerei de zi.
Poți găsi colțare pentru living pe Homelux.ro, unde poți descoperi o gamă bogată de asemenea produse, din care să optezi pentru mobilierul potrivit care să se încadreze perfect în peisajul tău de acasă.

3. Sistemele moderne de iluminat
Sistemele de iluminat au căpătat alte tendințe în ultimii ani. S-au păstrat, însă, liniile clasice, la care au fost adăugate elemente moderne și pline de viață. Lampadarele cu mini rafturi de depozitare sau cele cu abajur din materiale textile se numără printre propunerile designerilor pentru camerele de zi spațioase și elegante.
Poți accesa aici pendule pentru iluminat și poți achiziționa modelul potrivit pentru livingurile de mari și mici dimensiuni. Trebuie să ai în vedere și texturile elementelor deja existente în cameră, pentru a alege corpul de iluminat potrivit.

4. Textilele naturale
Cu accente pe elemente și decorațiuni naturale, livingul poate căpăta o formă cu totul spectaculoasă. Tapițeria, covoarele, pernele și păturile pot face parte din decorul unei camere ca aceasta, iar textilele sunt cele care vor face diferența.
Nu vei da greș cu cele din bumbac, cânepă, in sau răchită, iar piața de asemenea produse este destul de ofertantă. Aici te poți juca cu figurile geometrice și culorile tari, dacă vrei ca livingul tău să fie special și să îți ofere relaxarea de care ai nevoie după o zi istovitoare.

5. Tablourile personalizate
Nu în ultimul rând, tablourile sau picturile ar trebui să se regăsească pe pereții camerei de zi din locuință. Poți opta pentru artiștii care oferă lucrări personalizate, precum portretele, mesajele inspiraționale, peisajele deosebite sau fotografiile reinterpretate.
Așadar, un living modern nu este greu de conturat, dacă știi ceea ce îți dorești, ai gusturi în materie de decorațiuni și te inspiri din rândurile de mai sus. Rezultatul final va fi cu siguranță unul spectaculos, iar locuința ta va căpăta un aer rafinat.

Sursă foto: Pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.