Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche – ITPF Timișoara au observat cu ajutorul aparaturii de supraveghere, două persoane care montau o plasă pe direcția km fluvial 1042, în perioadă de prohibiție.

În data de 7 iunie, ora 16.55, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche – județul Caraș Severin au organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii braconajului piscicol.

Astfel, a fost observată, cu ajutorul aparaturii de supraveghere, o barcă în care se aflau două persoane. Acestea montau o plasă pe direcția km fluvial 1042, în perioadă de prohibiție.

Imediat s-a procedat la interceptarea ambarcațiunii cu care se deplasau cele două persoane și au fost duse la fața locului pentru identificarea și ridicarea plasei de pescuit din fluviul Dunărea. Ulterior, cele două persoane au fost transportate la sediul sectorului pentru verificări.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit faptul că persoanele în cauză sunt cetățeni români, în vârstă de 61 ani și 40 ani, cu domiciliul pe raza județului Caraș Severin.

În cauză, cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă, pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj piscicol.

Articolul precedentAmenzi mari pentru persoanele care încearcă să scape ilegal de deșeuri
Articolul următorSteve Hackett & Djabe! Concertul verii la Timișoara cu un fost Genesis în prim-plan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.