La doar 6 ani, o fetiță este cea mai tânără participantă la o etapă de Viteză in Coastă din România

Maeva Gilles este o tanara care la doar sase ani a schimbat rochitele pe combinezoanele de karting, jucariile ei preferate fiind sculele din masina de asistenta. Tatal ei, pilotul Romain Gilles – capitanul echipei GP24 Timis Rally Team, a reusit sa ii insufle tinerei sportive pasiunea pentru motorsport, avand astfel parte de cele mai bune sfaturi, chiar in parcul de service la diverse etape la care acesta participa.

Weekendul ce tocmai s-a incheiat a fost pentru Maeva dar si pentru ceilalti sportivi si spectatori, unul extrem de frumos, micuta domnisoara demonstrand ca pentru a-ti indeplini pasiunea ai nevoie de curaj. Cel mai important concurs automobilistic din cadrul Campionatului Judetean de Automobilism Timis s-a desfasurat pe legendara proba Surduc.  

Spre surprinderea tuturor, incepand de la spectatori, organizatori, dar si ceilalti participanti, micuta frantuzoaica Maeva in varsta de doar  6 ani a reusit sa parcurga traseul de Viteza in Coasta, in kart, devenind astfel cea mai tanara domnisoara participanta la o etapa de Viteza in Coasta din Romania. „Ma bucur ca am participat la aceasta etapa, pentru mine inseamna foarte mult. Traseul a fost unul destul de greu si, de aceea am ales sa nu merg tare, mai ales ca, kartul cu care am participat nu a fost al meu si nu eram obisnuita cu el”, a declarat tanara sportiva.

Avand in familie un model demn de urmat, tanara beneficiaza de cele mai bune sfaturi de la piloti de renume in motorsportul romanesc, precum Constantin Raducioiu-membru al echipei GP24 Timis Rally Team, care se afla in echipa de asistenta a micutei sportive dar si  Alexandru Krepelka, cel care ii este aproape ajutand cu logistica.

La sfarsitul etapei micuta printesa a fost premiata alaturi de cei mari, de catre primarul comunei Fardea si Comisia  de Karting Timis.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here