În timp ce Nicolae Robu anunță micșorarea salariilor angajațiilor din primărie, managerul orașului, Robert Kristof, solicită o mărire de salariu pe motivul că a contribuit la atragerea de fonduri europene.

Consilierul local ALDE Timișoara, Laura Chindriș, ne-a dezvăluit câți bani a pierdut primăria Timișoara din fonduri europene neramburasbile.

Primăria Timișoara a ratat cu brio fonduri europene nerambursabile de peste 240 milioane de euro din cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Acești bani puteau îmbunătății semnificativ aspectul orașului nostru și puteau să rezolve unele carențe existente în spitale, lipsa locurilor în grădinițe și creșe, lipsa locurilor de parcare, problemele privind iluminatul public, problemele privind transportul public de călători , lipsa dotăriilor din liceele tehnologice și din școlile profesionale, lipsa zonelor de agrement, a spațiilor verzi, a aleilor pietonale și a pistelor de bicicliști. Carențe din infrastructura socială privind centrele de zi, centre sociale, cantine sociale sau locuințe pentru persoanele adulte cu dizabilități.

Cu toate că administrația Robu a ignorant cu desăvârșire atragerea a sute de milioane de euro,managerul orașului, Robert Kristof, solicită o mărire cu 25% a salariului. Motivul halucinant: implicarea sa în atragerea de fonduri europene!

Din câte știu, aportul managerului Kristof la derularea de proiecte pe fonduri europene de către primăria Timișoara, este mai mic sau egal cu aportul doamnei de la casierie. În felul acesta, consider că toți salariații din Primărie sunt îndreptătiți să ceară o mărire de salariu cu 25%.”, a spus Laura Chindriș- consilier local ALDE Timișoara și consultant fonduri europene.

Articolul precedentVezi aici programul manifestărilor dedicate Zilei Timişoarei!
Articolul următorAccident cu cinci mașini implicate, la ieșire din Becicherecu Mic! Două victime au ajuns la spital

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.