După două etape extrem de intersante și atractive disputate la Padel Center din Dumbrăvița, caravana padelului românesc se mută la Winners Sports Club din Cluj-Napoca, acolo unde va avea loc runda a 3-a a Ligii Cluburilor.

Așadar, drumul spre Malaga, destinația finală după disputarea etapelor din România continuă. Circa 30 de echipe sunt înscrise deja la turneul ce va debuta în seara zilei de vineri, 8 aprilie, iar competiția va ține până pe 10 aprilie și se va desfășura pe 3 niveluri.

„Ne așteaptă o nouă provocare, o etapă disputată să îi spunem în deplasare. Ne bucură interesul pe care îl stârnim în întreaga țară și avem confirmate și etape la Oradea, Zărnești și București. Pas cu pas, padelul se dezvoltă în întreaga țară și odată cu înființarea Federației Române perspectivele ni se deschid și spre competiții internaționale”, ne-a spus Mădălin Ilinca din partea organizatorului principal al Ligii Cluburilor, ACS Padel Timișoara.

Padelul este un sport de rachetă care se joacă la dublu, și în prezent, sportul cu cea mai rapidă creștere din lume, numărând peste 10 milioane de jucători la nivel mondial. În Spania a depășit tenisul, devenind al doilea sport ca număr de participanți, după fotbal.

Studii medicale au demonstrat că acest sport este benefic atât pentru sănătatea fizică și mentală a practicanților. Într-o partidă de padel se consumă aproximativ 600 de calorii, iar în plus, acest sport reduce riscul de a suferi de o boală cardiacă cu până la 56%. Tototdată, ajută la dezvoltarea mobilității, a echilibrului, vitezei, forței și a coordonării.

Articolul precedentOmul aproximativ 3.0 / Mihai Zgondoiu / Vernisaj & After Party w/ DJ K-lu & / Atelier Dosarele X
Articolul următorÎntrerupere pentru o scurtă perioadă a furnizării apei în Buziaș, pentru lucrări de conexiune

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.