Turneu de padel început în județul Brașov își va disputa finala la… Dumbrăvița! Vezi motivul inedit

La baza Padel 4 Life Zărnești, județul Brașov s-a disputat în weekend un turneu de categoria 1. Au fost prezente echipe din Brașov, Cluj și Timișoara care au luptat spectaculos pentru trofee.

Organizat sub forme de grupe, unde s-a jucat fiecare cu fiecare, doar primele două clasate din cele două serii au ajuns să se bată pentru podium. Trebuie spus că la puternicul turneu au fost prezente și două perechi de la ACS Padel Timișoara, care conform rezultatelor din acest an este clubul numărul 1 din țară.

Așadar, Silviu Popescu și Lucian Perescu (ambii reprezentând Timișoara) nu au avut probleme în grupe, iar în semifinale au trecut de favoriții locali, Nicu și Darius, după o victorie categorică, 6-2, 6-4. În cealaltă semifinlă, Banatul a fost reprezentat de Mădălin Ilinca și Vali Roșu, care au avut un traseu fără emoții, iar în penultimul act au învins cu 6-2, 7-5 (revenire de la 2-5) perechea Petre/Vlad.

Așadar, ambele echipe din Timișoara au reușit calificarea în ultimul act și de comun acord cu organizatorii s-a stabilit ca marea finală să se dispute la Padel Center Dumbrăvița, marți de la ora 19.30.

Timișorenii își continuă supremația în acest frumos sport care își câștigă din ce în ce mai mulți adepți.

În altă ordine de idei, în acest weekend la Timișoara va avea loc etapa a doua a a Ligii Cluburilor la padel. Este competiția la finalul căreia România își va trimite cei mai buni sportivi la concursul internațional de la Malaga, unul din cele mai importante turnee din circuitul mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here