Mandate de arestare pentru doi bărbați din Timiș. Ce fapte au comis

Poliţiştii timişeni au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise pe numele a doi bărbați condamnați la un an, respectiv trei ani de pedeapsă privativă de libertate. Cei doi au fost introduși în penitenciar pentru executarea pedepsei.

Poliţiştii oraşului Recaş au pus ieri în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, pe raza oraşului. Astfel, poliţiştii au depistat un bărbat de 43 de ani, pe numele căruia Judecătoria Timişoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de un an pentru  comiterea infracţiunii de furt calificat.

Potrivit anchetatorilor, în cursul anului 2014, bărbatul a pătruns, prin efracţie, într-o locuinţă situată pe raza municipiului Timişoara, iar din interior a sustras mai multe bunuri, pe care ulterior le-a valorificat.

În cursul nopţii, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Secţiei 5 Timişoara, au depistat un bărbat de 41 de ani, pe numele căruia Curtea de Apel Timişoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la trei ani de pedeapsă privativă de libertate pentru fals material în înscrisului oficiale, uz de fals în formă continuată, fals privind identitatea sub forma complicităţii, folosirea instrumentelor oficiale false şi participaţie improprie la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu.

În fapt, în perioada 2006-2008, acesta a conceput şi a săvârşit falsificarea a două dispoziţii de restituire imobil, a contribuit la intabularea acestora şi la producerea de consecinţe juridice, prin prezentarea lor în faţa notarului în scopul vânzării acestor terenuri.

Cei doi au fost introduşi în penitenciar pentru executarea pedepsei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here