Marian Cucșa (ALDE) a semnat cu un dram de scepticism pentru susținerea Timișoara Capitală Culturală Europeană în 2021

Timișoara se află în fața unei mari provocări. În câteva săptămâni va avea loc finala pentru competiția Capitală Culturală Europeană în 2021, prilej cu care municipalitatea a invitat toate partidele politice să semneze pentru susținerea orașului.

Echipa ALDE Timiș alături de secretarul coordonator Marian Cucșa a semnat astăzi acordul pentru susținerea Timișoarei în această competiție: “Am semnat astăzi acordul interpartinic pentru susținerea acestui proiect, condiție cerută de comisia de evaluare pentru fiecare oraș candidat. Atât eu, cât și echipa ALDE Timiș suntem alături de acest proiect și îl vom susține cu tot ceea ce este necesar. Cred în Timișoara și în șansa orașului nostru de a fi un model cultural, social și economic pentru întreaga Europă. Proiectul nostru a fost foarte apreciat în prima etapă și sunt sigur că toți cei care au pregătit dosarul și programul pentru etapa finală au avut cel puțin aceeași implicare”, explică Marian Cucșa, secretar coordonator ALDE Timiș.

13872512_10210174416026075_1989871013_n

Deși a semnat pentru susținerea Timișoarei în această competiție și ar fi mândru ca orașul nostru să câștige, Marian Cucșa are totuși un dram de scepticism. Acesta este strict legat de imaginea proastă pe care și-a conturat-o Timișoara la nivel național prin toate proiectele atât de râvnite de municipalitate și care nu au nicio legătură cu proiectul Timișoara, Capitală Culturală Europeană, prin care orașul nostru a fost aspru ironizat pe seama palmierilor sau mai nou a semafoarelor apărute ca ciupercile după ploaie aproape la fiecare colț de stradă. “Chiar dacă mereu am făcut apel la normalitate și la faptul că municipalitatea a greșit remarcându-se negativ, spun eu, la nivel național, mai mult prin lucruri precum palmierii sau semafoarele amplasate în exces și alte dorințe personale ale actualului edil șef, le recomand tuturor cunoscuților mei să aibă în gând și să își arate susținerea pentru: Timișoara Capitală Culturală Europeană în 2021”, spune  Marian Cucșa, secretar coordonator ALDE Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here