Masă rotundă organizată de CCIAT pentru găsirea unor soluții la criza forței de muncă din Timiș

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o masă rotundă pentru a găsi soluții concrete la criza forței de muncă din județ. Eveniment este destinat angajatorilor din Timiș, care vor avea ocazia să recruteze personal calificat, după ce două mari complexuri energetice vor fi închise. Este vorba despre Complexul Energetic Oltenia și Complexul Energetic Hunedoara, care vor disponibiliza peste 2.400 de angajați.

Cele două mari societăți derulează un amplu program de restructurare și relocare a unui număr mare de salariați calificați cu experiență în meserii ca: electrician, sudor, lăcătuș, mecanic, mașinist, excavatorist, vulcanizator, precum și salariați cu studii superioare în domeniile tehnic și economic.

Astfel, în scopul diminuării deficitului de forță de muncă din județul Timiș, CCIAT, cu sprijinul mitropolitului Banatului Ioan Selejan, organizează joi, 4 mai 2017, cu începere de la ora 11.00, în Sala Nera (et.1) a Centrului Regional de Afaceri, un eveniment destinat angajatorilor din județul Timiș ce caută personal calificat, sub genericul: SOLUȚII CONCRETE PENTRU CRIZA FORȚEI DE MUNCĂ CALIFICATĂ DIN JUDEȚUL TIMIȘ.

Invitat special la eveniment este ministrul Energieie, Toma Florin Petcu, vor mai participa cei conducerea celor două societăți energetice, oficiali ai administrației publice din județele Timiș și Gorj, Camera de Comerț și Industrie Gorj, directori de instituții publice din domeniul forței de muncă (A.J.O.F.M. Timiș, Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș), asociații și cluburi ale oamenilor de afaceri străini, mass media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here