Măsuri extreme la Timișoara, din cauza coronavirusului! Spitalul Județean a fost închis vizitatorilor!

Spitalul Județean Timișoara
Spitalul Județean Timișoara

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență ,,Pius Brînzeu” Timișoara a luat decizia de a interzice vizitele pe toate secțiile unității sanitare începând de astăzi, 26 februarie 2020, ora 12:00, în contextul crizei provocate de coronavirus.

De menționat este faptul că spitalizările de zi și consultațiile în regim de ambulator se desfășoară după programul normal.

”Facem apel la toti cetățenii să respecte măsurile impuse, acestea fiind luate în vederea protecție atât a pacienților internați în Spitalul Județean cât și a cadrelor medicale care își desfășoara aici activitatea”, transmit reprezentanții Spitalului Județean Timișoara.

Totodată, cetățenii sunt sfătuiți să respecte recomandările Ministerului Sănătății cu privire la virusul Covid-19, pentru a minimaliza riscul de infectare cu coronavirus.

În cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență ,,Pius Brînzeu” din Timișoara au fost expuse afișe cu definiția de caz a bolii precum și instrucțiunile dispuse de Direcția de Sănătate Publică Timiș.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here