Mâzgălitura de pe bloc l-a costat scump pe un tânăr din Timișoara

Tânăr, rebel și cu banii luați. Un băiat care și-a exersat calitățile de artist pe zidul unui bloc a fost prins în toiul creației” de polițiștii locali care se aflau în patrulare, în zona Circumvalațiunii din Timișoara, sâmbătă noaptea.

Tânărul a fost depistat prins în flagrant pe strada Burebista, în jurul orei 1.00, în noaptea de sâmbătă. În vârstă de 20 de ani, acesta a fost prins cu spray-ul graffiti în mână, când mâzgălea pereții unui bloc. Băiatul este unul de-al locului, însă nu a dorit să-și justifice gestul în vreun fel.

Polițiștii l-au sancționat cu suma de 2500 de lei, iar asociația de proprietari are posibilitatea de a solicita contravaloarea refacerii fațadei deterioriate. Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că înscrierea sau aplicarea pe ziduri, pe fațadele imobilelor proprietate publică sau privată, pe monumente istorice și de arhitectură sau pe orice alt tip de construcții a inscripțiilor neautorizate, prin utilizarea de vopsele, spray-uri și alte asemenea materiale care murdăresc sau produc deteriorarea ori distrugerea bunurilor în cauză, constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500 lei la 2500 lei, cei depistați riscând și fie trași la răspundere și cu privire la măsurile de curățare sau refacere a fațadelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here