Acrobații aeriene și efecte pirotehnice! Mii de oameni cu ochii ațintiți spre cer, la Timișoara Air Show 2019!

Mii de oameni cu ochii ațintiți spre cer la Timișoara Air Show 2019! Acrobații aeriene și efecte pirotehnice

A fost spectacol total seara trecută la Aeroportul Internațional Timișoara. A avut loc o nouă ediție Timișoara Air Show.

Pe cer au evoluat piloţii Forţelor Aeriene Române care au fost prezenți cu escadrila de elicoptere şi cu o formațiune de aeronave F16. Aeroclubul României a evoluat cu formația Hawks of Romania – Șoimii României, condusă de George Rotaru, cu parașutiștii Blue Wings şi cu formația de zbor cu avioane ultra ușoare The Pelicans. Iacării Acrobați au decolat alături de pilotul lituanian Jurgis Kairys și au uimit spectatorii cu elemente de acrobație aeriană și efecte pirotehnice.

”În fiecare an spunem că mitingul aviatic a fost cel mai complex miting aerian organizat de aeroportul Timișoara. Asta credem și spunem și anul acesta. Astfel, ne dăm seama că, de fapt, de la an la an îmbunătățim programul, organizarea și în fond desfășurarea evenimentului. Dovadă stă și numărul tot mai mare al participanților. Cea de-a șasea ediție a Timișoara Air Show a fost din nou un succes. Mai putem spune că, după o perioadă ploioasă, aseară am avut parte de o vreme foarte bună. Mulțumim tuturor spectatorilor pasionați de aviație, care au venit într-un număr atât de mare, partenerilor, piloților și tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment.”, a spus directorul aeroportului, Daniel Idolu.

La final, spectatorii au putut asista la un concert susținut de timișorenii de la DJ Project.

Traficul aerian se va desfăşura conform orarului obişnuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here