Ministrul Transporturilor despre Centura de Sud: „Avem deja studiul de fezabilitate și actualizăm documente necesare în vederea obținerii finanțării”

Ministrul Transporturilor dă asigurări că Timișoara va avea centură ocolitoare. În plus, finanțarea se va face în acest an, iar licitația pentru proiectul tehnic și execuția lucrării va demara la sfârșitul lunii martie.

Minstrul Trasnporturilor, Răzvan Cuc, a fost prezent vineri la Timișoara într-o vizită de lucru.“Avem deja studiul de fezabilitate și actualizăm toate celelalte documente necesare în vederea obținerii finanțării. Sunt prevăzute sume în buget. E suma alocată pe titlul 58 pe programul de infrastructură mare. Nu se pune problema de finanțare. Când începe propriu-zis proiectarea și execuția se vor primi și restul de sume. Nu are rost să blocăm banii. Din ce am discutat cu colegii de la companie vom scoate proiectarea și execuția la licitație la sfârșitul lunii martie. Perioada de execuție este de 24 de luni din momentul în care se desemnează câștigătorul licitației”, a transmis ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Potrivit ministrului Transporturilor, suma cuprinsă pentru demararea procedurilor de licitație este de 6,4 milioane lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here