Mircea Diaconu: Siguranța cetățeanului este un angajament central al președintelui

Alături de stabilitate, construcție și distribuție echitabilă a bunăstării, siguranța cetățeanului în fața amenințărilor interne și externe este un angajament central al Președintelui.

“Președintele are datoria de a întări instituțiile cu un rol major în acest domeniu: Armata Română, structurile Ministerului de Interne, serviciile de informații, Justiția – toate sunt repere ale unui stat puternic în care cetățenii se simt protejați, cu toate drepturile și libertățile respectate și garantate”, spune Mircea Diaconu, candidatul Alianței UN OM la alegerile prezidențiale.

Azi, România beneficiază de cele mai ferme garanții de securitate din întreaga sa istorie. Prezența în NATO și parteneriatul strategic cu Statele Unite sunt reperele fundamentale ale securității naționale.

“Într-un climat de securitate complex, cu provocări noi și foarte dure, mai ales la granița de est a țării, România trebuie să își diminueze toate sursele de vulnerabilitate internă. Toate provocările la adresa securității naționale impun o abordare eficientă, bazată pe cooperare strânsă între instituțiile naționale, respectiv între acestea și partenerii internaționali”, a mai declarat Mircea Diaconu.

Comandat de PARTIDUL PRO ROMÂNIA pentru Alianța “UN OM”, SCM Media Online, MFC 31190013

Rezalizat de SC TDT Vest Cons

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here