Misiune economică a CCIAT la Târgul Internațional HORECA

Agenții economici din Timiș sunt invitați la începutul anului viitor la Târgul Internațional HORECA. Evenimentul are loc în perioada 10 – 13 februarie 2017, în Atena, Grecia și este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București – Biroul Economic și Comercial.

Târgul internațional HORECA, aflat la cea de-a 12 a ediție, cel mai important eveniment de acest gen dedicat industriei hoteliere și a serviciilor alimentare, se va desfășura la Metropolitan Expo din Atena. “HORECA a reușit să aducă împreună majoritatea profesioniștilor din următoarele categorii: Hoteluri,  Hosteluri, Baruri & Cafenele, Bucătari, Pensiuni agro-turistice,  Comercianți de produse alimentare, Lanțuri de catering, Restaurante, Cantine – Cafenele Snack, Divertisment – Locații pentru petrecerea timpului liber, Fast Food – Pizzerii, Brutărie – Patiserie, Produse de panificație, cofetărie & înghețată”, transmit reprezentanții CCIAT.

În cadrul programului «Hosted Buyer Program» susținut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum gratuitate pentru cazare (2 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante. Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.

Termenul limită de înscriere este 12 ianuarie 2017.

Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: www.horecaexpo.gr.

Relații suplimentare privind procedura de înscriere la  tel.: 0372 185 244 sau 0372 185 285, e-mail: akormany@cciat.ro, office@cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here