Misiune economică la Târgul Internațional de Produse Naturale și Organice de la Londra

Agenții economici din Timiș sunt invitați la Londra, în cadrul unei misiuni economice de vizitare a Târgului Internațional de Produse Naturale și Organice. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează un eveniment în acest sens în perioada 16 – 20 aprilie. Termenul limită al înscrierilor este 4 aprilie 2016.

Vor fi prezentate o gamă variată de produse alimentare, cosmetice și produse de igienă, articole de  eco – gospodărie dar și medicamente pe bază de plante și remedii homeopate. Cu peste 600 de expozanţi și 10.000 de vizitatori, Natural and Organic Products Europe este cel mai mare eveniment din Marea Britanie dedicat unui stil de viață sănătos.

Pachetul de servicii oferit de CCIAT cuprinde: transport cu avion, transferuri aeroport-hotel-aeroport, cazare patru nopți în hotel 4*, asistență în organizarea deplasării, însoțitor la grup de 9 persoane.

Relații suplimentare la telefon: 0256-490.771, 0372.185.240, e-mail: cculda@cciat.ro, Cătălina Culda – consultant cameral DRE.

targ-cciat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here