Recunoaștere importantă pentru Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș. Județul Timiș a primit premiul EcoGrenn pentru promovare acțiunilor de colectarea a DEEE-urilor. Aparatele electrice, electronice și electrocasnice (DEEE-uri), aflate la sfârșitul duratei de viață, reprezintă o mare provocare pentru mediul înconjurător. Gestionarea corectă și eficientă a acestora este responsabilitatea comună a tuturor factorilor implicați.
ADID Timis – Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș, alături de partenerii săi, autorități locale, operatori de colectare și OIREP Eco Positive, s-a implicat în campaniile care s-au desfășurat la nivelul județului.  Echipajele SLC Timiș au ajuns în fiecare localitate conform unui calendar de colectare și au preluat cu titlu gratuit de la populație sau agenți economici deșeurile de DEE-uri în vederea valorificării corespunzătoare a acestora. ADID Timiș, prin echipa sa, va fi în continuare un partener implicat în activitățile care conduc la îmbunătățirea calității mediului“, spune directorul ADID Timiș, Lorenzo Barabas.
Articolul precedentMisiunea economică de final de an, eveniment în care excelenţa în afaceri s-a împletit cu excelența culturală
Articolul următorFilarmonica Banatul din Timisoara colaboreaza cu artisti din toata Europa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.