Moș Crăciun așteaptă și în acest an scrisorile prichindeilor

0
168

Juniorii timișoreni sunt provocați și în acest an. Moș Crăciun îi îndeamnă să îi scrie fiecare câte o scrisoare despre ce își dorește de Crăciun. Atenție, însă! Moşul primeşte scrisori de la copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani. Aceștia trebuie să fi fost ascultători tot anul pentru a beneficia de cadoul mult dorit. Cei care nu ştiu să scrie pot fi ajutaţi de părinţi şi bunici.

Scrisorile vor fi depuse până pe 14 decembrie în cutia pe care a lăsat-o la Târgul de Crăciun, lângă brad. Scrisorile trebuie să conţină numele, vârsta și numărul de telefon al celui care o semnează.

În data de 18 decembrie, de la ora 17.30,  Moş Crăciun va sosi pe scena din Piaţa Victoriei, în cadrul spectacolului Poveste magică de Crăciun – un eveniment de cântece şi dansuri cu Piti Show Radio Timişoara, Compania Junior Phantasia, Trupa de teatru „MIM12” de la Liceul Teoretic Jean Louis Calderon şi Trupa de teatru a Şcolii generale nr. 7 Sfânta Maria. Cu această ocazie, se vor împărţi cadouri copiilor şi vor fi premiate cele mai frumoase scrisori trimise Moşului.

Pe adresa Târgului de Crăciun, organizat de Primăria Timişoara, în Piaţa Victoriei a sosit următoarea scrisoare:

Dragii  Moşului,

Am lasat la Târgul de Crăciun, lânga brad, vizavi de Atelierul Mosului, o cutie mare unde aştept sa primesc scrisori de la copiii cuminţi.

În seara de 18 decembrie, la ora 17.30, atunci când voi ajunge la Târgul de Craciun din Timisoara, în sania mea trasa de reni, voi darui cadourile pregatite de spiriduşi, copiilor care mi-au  scris cele mai frumoase  şi interesante  scrisori.

ATENŢIE! Îmi vor putea scrie doar copiii care  au  intre 3 si  10 ani impliniti  şi au fost tot anul cuminţi şi ascultatori.

Cei mici, care nu ştiu sa scrie pot fi ajutaţi de parinţi  şi bunici.

Scrisorile  le  primesc până în  data  de  14 decembrie  si trebuie să conţină numele, vârsta si numărul de telefon al celui care semnează scrisoarea!

Cu dragoste,

Moş Crăciun”

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here