Sute de elevi vor fi recompensați în cadrul Galei Excelenţei Timişorene

Eveniment important miercuri la Timișoara. Municipalitatea va premia performanţa în cele mai importante domenii ale vieţii sociale, în educaţie, cercetare, cultură şi artă. Vorbim despre Gala Excelenţei Timişorene, un eveniment tradiţional anual, dedicat timişorenilor care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în diferite domenii de activitate. Manifestarea este organizată de Primăria Municipiului Timişoara şi finanţat de Consiliul Local Timişoara.

Miercuri, 7 decembrie, de la ora 10.00, în sala de concerte a Filarmonicii ,, Banatul’’ din Timișoara vor fi acordate premii şi diplome pentru elevii claselor V-XII, care au obținut media 10 la învățătură în anul şcolar 2015-2016. În cadrul acestui eveniment va fi premiat corul de copii „Cantanti” și corul de voci egale „Lebedele”, care vor susține și o reprezentație artistică.

Luni, 12 decembrie 2016, la ora 12.00. în Sala de Cenaclu a Filialei Timişoara a Uniunii Scriitorilor din România, vor fi premiate operele literare pentru anul editorial 2015.

Miercuri, 14 decembrie, de la ora 13.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara vor fi decernate diplome şi premii elevilor merituoşi care au obţinut nota 10 la examenul de Bacalaureat, olimpicilor internaţionali şi profesorilor lor coordonatori.

Tot în data de 14 decembrie, în Amfiteatrul Alexandru Rogojan al Universităţii Politehnica, bd. V. Pârvan nr. 2 corp D, vor fi premiaţi studenţi şi tineri cercetători din mediul universitar timişorean, care s-au remarcat pe parcursul anului 2016 prin rezultate excepţionale.

Finalul Galei Excelenţei va avea loc în data de 15 decembrie, la ora 13.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara, unde vor fi premiați artiștii timișoreni.

Primăria Municipiului Timişoara premiază în acest an 429 de elevi care au obtinut media 10 la învătătură în anul scolar 2015-2016, 3 elevi merituoşi care au obţinut nota 10 la examenul de Bacalaureat, 16 olimpici internaţionali şi profesorii lor coordonatori, 36 de studenţi eminenţi, 4 cercetători și 109 artişti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.