Partidul Miscarea Populara Timis

Partidul Mișcarea Populară, filiala Timiș, reacționează cu privire la inițiativa lui Liviu Dragnea de a institui cenzura în spațiul public.

Prin intermediul unui comunicat de presă, conducerea formațiunii politice spune că încercarea lui Liviu Dragnea de intimida presa sub pretextul unei legi de apărare a demnității grupurilor, este o rușine pentru viața politică românească. “Am fost certați, am fost criticați, am fost ironizați, uneori mai mult — consider eu — decât ar fi îngăduit politețea. Cu toate acestea, nicio clipă noi nu am simțit imboldul de a reacționa în încercarea de a intimida libertatea de exprimare. Iată de ce consider, alături de toți membrii Filialei Timiș a Mișcării Populare, că încercarea lui Liviu Dragnea de intimida presa sub pretextul unei legi de apărarea a demnității grupurilor, este o rușine pentru viața politică românească. Este o rușine pentru România! ”, se arată în comunicatul de presă al PMP Timiș.

În plus, PMP Timiș argumentează faptul că încercarea de a intimida libertatea de exprimare ar avea consecințe devastatoare.“Fiindcă Liviu Dragnea, PSD-ul și cei ce îl susțin nu înțeleg cât de grave ar fi consecințele adoptării acestei legi si faptul ca proiectul este o aberație, noi, tinerii politiceni din Mișcarea Populară care nu am cunoscut comunismul, ne cerem scuze în numele lor! ”, se mai precizează în comunicatul de presă transmis.

În încheiere, conducerea filialei Timiș subliniază că propunerea lui Liviu Dragnea nu va avea susținere în Parlamentul României.

Articolul precedentRomanii, certati cu BUNUL SIMT! Peste 60& din apelurile facute la 112 sunt false
Articolul următorMicrobuz de marfă, gata să se facă scrum

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.