Patrioții din Timiș intră în luptă: „Plecați acasă!”

Oamenii lui Liviu Dragnea din Timiș nu mai suportă „puterea” de azi și cheamă oamenii în Alianța pentru Patrie pentru a scăpa de „coaliția rușinii”.

„Cât de ipocrit să fii, ca după luni de zile de guvernare asumată într-o coaliție rușinoasă, să ieși și sa plângi la TV de grija prețurilor plătite de români pentru hrană? Ce grad de călăi ai acestei țări poartă caricaturile politice ce se laudă cu impecatibilitatea unui act de guvernare ce are ca scop doar împărțirea pradei formată din funcții în companiile statului și deconcentrate? Cum să te plângi în primă fază de criza economică uriașă din România, care își face simțită prezența din ce în ce mai acut și totodată să te lauzi că tu ești la conducerea echipei de guvernare, generată de coaliția rușinii?

Soluția pentru o Românie puternică nu o veți putea oferi voi, pentru că nu asta este scopul vostru, așa că, noi, românii patrioți, vă sugerăm un călduros „Plecați acasă!”! Acesta este primul și singurul lucru pe care voi l-ați putea face pentru această țară!

Voi, dragi români, conștientizați că 🔴+🟡=🟠, iar experiența ciumei portocalii încă o resimțim și de aceea trebuie să-i oprim! Alăturați-vă singurului partid din România care are în centrul activității românii și nevoile acestora! Veniți alături de români patrioți în Alianța Pentru Patrie!”, spune Narcis Sabin Bobic, președintele APP Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here