MUIE GOIA, M..E RATT!

De la inceput articolului vreau sa imi cer scuze pentru titlul injurios, titlu care nu a mai fost folosit de nimeni in presa timisoreana. Insa tupeul lui Goia si al angajatilor RATT pe care ii conduce nu are limite.

Fotografie0780

Astazi un troleibuz care circula pe linia 16 dinspre Posta Mare spre zona Soarelui era gata gata sa ii inunde pe cei care erau prezenti in el. Mai exact din tavanul troleibuzului a inceput in prima faza sa picure iar mai apoi sa ploua toti calatorii aflati in mijlocul de transport mai sus amintit. Soferul troleibuzului nu a vrut sa dea nici o explicatie calatorilor spunand doar ca vorbeste la telefon.

Fotografie0781

Directorul RATT Ioan Goia nu a putut fi contactat chiar daca bugetarul de LUX a fost si sunat si i s-au trimis chiar si mesaje. De altfel nu este prima oara cand LACHEUL lui Ciuhandu si CATELUSUL lui Robu nu raspunde la telefon reprezentantilor presei din Timisoara. La orice moment in care institutia pe care o conduce iese prost, Goia prefera sa nu dea nici o declaratie.

Din momentul in care Goia a fost numit sef la RATT nimeni din presa nu a mai putut discuta cu „GURU”. De altfel „GURU” de la RATT trebuia schimbat de Robu inca de acum cativa ani, insa din pacate acest lucru nu s-a mai intamplat.

Fotografie0782

Oricine circula cu un mijloc de transport RATT stie ca acesta niciodata nu ajunge la timp. Mai mult, de cele mai multe ori autobuzele, troleibuzele si chiar tramvaiele se retrag la ultima cursa de pe traseu mai repede decat e cazul. Cu toate acestea Goia nu a fost sanctionat de superiori la fel cum nici vatmanii si conducatorii auto nu au fost sanctionati de Goia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here